Hvem er Køge Skilte Center

Hos Køge Skilte Center er du som kunde i centrum, hvilket er din garanti for et godt produkt.

Vores professionelle og topmoderne værksted danner rammerne om vores arbejde under hele processen, hvilket også er din garanti for et godt produkt. Her sker hele processen fra design til montering med værktøj og maskiner af allerhøjeste kvalitet.

Men det er ikke kun vores inventar vi stiller krav til – det gør vi også med vores valg af folie. Således bruger vi kun folie af bedste kvalitet fra bl.a. 3M, Arlon og Avery som betyder at dit resultat vil holde langt ud i fremtiden.

Vi er ikke det billigste alternativ på markedet, pris og kvalitet hænger altid sammen i denne branche, og her er det vores anbefaling at vælge et firma som os, hvor tingene bliver gjort ordenligt første gang. Dette sparer dig både for penge og ikke mindst tid på lang sigt.

Vores værksted er altid åben, så kig endelig forbi Industrivænget 11, i Havdrup, til en uforpligtende samtale om dig, og dine behov. Vi ligger meget vægt på en personlig og afslappet dialog, hvor vi sammen kan spore os ind på dine ønsker og forventninger til det færdige produkt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 60 150 159, eller ved at udfylde vores formular her på siden. Så skal vi med glæde tage kontakt til dig, så vi kan komme i gang med at løse netop din opgave.

Referencer