Vi tilbyder bilindpakning

Ved Køge Skilte Center er vi specialister i bilindpakning. Uanset typen af bil eller varevogn, så er din bil i trygge hænder her

Fuld bilindpakning

En fuld folieindpakning omfatter en komplet overdækning af hele bilen i de farver og mønstre du, som kunde, ønsker.

Uanset dit behov så har vi løsningen

Udover dette er det kun din fantasi der sætter grænser i dekoreringen af din bil, da vi er leveringsdygtige i stort set det meste. Vi tilbyder selvfølgelig også delvis folieindpakning af dele af din bil efter eget valg, så uanset behovet har vi løsningen.

bilindpakning

Folie til bil

Folie til bil hos os tager tid, da tiden er af afgørende betydning for kvaliteten af resultatet. Derfor skal du sætte en lille uge af til din indpakning, men vi lover dig til gengæld at det er ventetiden værd!

Grundlæggende kan du inddele vores indpakningsproces i fem trin, som vi på denne side har beskrevet.

Vores fem trin er altså din garanti for et professionelt produkt af højeste kvalitet, og sikrer en lang holdbarhed på din indpakning.

Bilindpakning

I forbindelse med indpakningen af din bil har vi nogle få krav, som gør sig gældende. Kravene gælder ved både fuld og delvis Bilindpakning.

Hvad skal du være opmærksom på inden?

For at lette vores arbejde er det vigtigt, at din bil er nyvasket ved indlevering. Skulle dette mod forventning ikke være sket opkræver vi et vaskehalsgebyr på 849 kr., da vi er nødsaget til selv at køre den til nærmeste vaskehal.

Værd at vide!

Såfremt din bil ved indlevering er angrebet af rust bortfalder vores garanti på din folieindpakning. Dette betyder ikke, at vi nægter at indpakke bilen – din garanti bortfalder blot.

Er din bil for gammel?

Under normale omstændigheder indpakker vi ikke biler der er mere end ni år gamle. Dette skyldes at vi som firma i udgangspunktet ikke kan stå inde for det færdige resultat grundet slitage på bilen.

Skulle du mod forventning have en bil der er ældre end ni år, og som er i perfekt stand kigger vi gerne på den og laver en vurdering af hvorvidt vi mener, at vi kan stå inde for arbejdet.

Nyt

Bilindpakning skaber et nyt look til din bil

Bedre pris

Bilindpakning øger prisen ved gensalg

Reklame

Bilindpakning giver muligheden for mere synlighed og kreativ autoreklamer

Personlig

Bilindpakning gør din bil mere personlig og unik

Processen ved bilindpakning

bilindpakning

Indlevering af din bil

Første del af processen starter fra det tidspunkt du afleverer din nyvasket bil ved vores værksted. Her skal bilen stå i værkstedshallen i ca. 12 timer indtil billakken opnår stuetemperatur, da folien ved stuetemperatur binder optimalt til billakken.

%

Afmontering af en række dele

Efter bilen har stået og lakken har opnået stuetemperatur begynder vi at afmontere en lang række dele på bilen. Dette er en meget tidskrævende proces – men vores erfaringer viser at netop dette trin er af afgørende betydning for det færdige resultat, som får en meget pænere og langt mere professionel finish. Ting vi afmonterer er dørhåndtag, spejle, lister, antenne, kofangere, lygter osv.

%

Vask og rengøring inden indpakning

Nu er bilen fuldstændig klar til at blive pakket ind i din personlige folie. Dette er processens længste trin, men det er også her at præcision og sans for detaljer betyder alt. Længen af dette trin varierer efter bilens mærke og hvor stor en del af bilen der skal pakkes ind. Skal bilen pakkes helt ind i folie kan dette trin vare i op til 4 dage.

%

Bilindpakning

Lige inden selve Bilindpakningen finder sted rengør vi igen bilens overflader en sidste gang for at sikre, at overfladerne er helt rene, da folien ellers vil have problemer med at binde optimalt til lakken på bilen. Således er dette også et yderst vigtigt trin i processen som vi ligger stor vægt på, og derfor bruger meget tid på.

%

Tørretid og montering

Efter indpakningen har fundet sted skal bilen stå urørt i cirka 12 timer for at sikre, at folien har sat sig ordentlig fast til billakken. Dernæst monteres de afmonteret dele igen, og din nye bil er nu klar til afhentning på vores værksted.