Storformatprint

Køge Skilte Center leverer storformatprint til både inden- og udendørsbrug

Få et farverigt samt levende budskab som skal formidles ud til mange med storformatprint


Køge Skilte Center leverer storformatprint til både inden- og udendørsbrug. Støt din virksomheds brand ved at synliggøre jeres logo, så det kan være med til at skabe din virksomheds visuelle identitet.

Det er markedets billigste måde at lave reklame på, da I betaler for et produkt som vil være synligt 24 timer i døgnet. Ønsker dit firma et farverigt samt levende budskab som skal formidles ud til mange, så kan vi i fællesskab komme frem til den rigtige løsning for netop jer.

Plakater eller klistermærker til jeres næste messe

Står du og mangler et Roll Up banner, klistermærker eller plakater til jeres næste messe, eller skal din virksomhed friskes op med lækkert tapetprint eller gulvfolie? Så kan vi hjælpe dig. Vi laver design i mange farver, efter dit ønske, formål og størrelse.

Mange års erfaring

Køge Skilte Center har mange års erfaring med produktion og rådgivning inden for bredformatsprint, så vi kan i fællesskab komme frem til den rigtige løsning for netop jer.

Vi laver mange former for storformatprint i Køge Skilte Center


Vi har lige præcis hvad du skal bruge. Vores dygtige grafikere efterkommer netop jeres valg, så i er tilfredse med de visuelle goder vi leverer.

Se oversigten over alle de print ydelser vi levere. Har du spørgsmål om noget som helst, kan du altid kontakte os til en uforpligtende samtale. Vi sidder altid klar til, at modtage opkald eller besvare mails.