Gulvfolie med print

Gulvfolie giver reklamer med lang holdbarhed

Du kan hos Køge Skilte Center bestille gulvfolie efter netop dine behov. Vi rådgiver dig gerne, for at du får den bedste løsning. Vores gulvfolie er god til gulvreklamer, da overfladen er skridsikker, også selvom gulvet bliver vådt. Gulvfolien sættes op med en klæber og med aftagelig lim, og er derfor nem at fjerne igen, uden at det efterlader mærker eller rester af lim på gulvet.

Få en reklame eller et budskab på gulvet med gulvfolie

Du kan bruge gulvfolie til mange forskellige formål. Det kan eksempelvis bruges som reklame for din virksomhed, dit produkt eller dine services. Du kan også bruge det som vejviser, så dine kunder eller gæster har nemt ved at finde vej eller finde rundt i bygningen. Du kan også bruge det på en messestand, hvor det kan danne en grundlæggende helhed for messestandens udtryk.

Derudover kan gulvfolie også være med til at afgrænse messestandens gangarial, hvilket vil betyde at kunderne ved præcis hvornår de træder ind på din messe.

En god gulvreklame skal være med til at fange kundernes opmærksomhed, og en god gulvreklame vil skille sig ud, fordi blikket automatisk søger ned, hvis man er ved at træde på noget. Skab derfor opmærksomhed med gulvreklamer, som skiller sig ud fra de sædvanlige skilte og bannere, som ofte hænger på væggene.

Gulvfolie

Bestil gulvfolie i forskellige størrelser efter behov og formål

Køge Skilte Center har mulighed for at lave gulvfolie i præcis den størrelse du måtte ønske. Vi kan lave gulvreklamer til alt, fra små mærkater til store arealer. Køge Skilte Center har dygtige designere siddende, som kan tages med på råd og vejledning.

Kontakt os gerne, så vi sammen finder den bedste løsning.