Gør en kedelig hvid væg interessant med et vægprint

Et vægprint har til hensigt at erstatte nogle af de hvide vægge, og gøre dem mere levende

Et vægprint som folie eller wallstickers er en super nem og dekorativ måde, at få en vægdekoration på.

Du kan derfor let gøre et rum mere spændende ved brug af vægprint. Stickers eller  streamers kan være den sidste detalje, der sætter prikken over i’et i det rum hvor du ønsker at der skal være en særlig atmosfære. Du kan få lavet selvklæbende bogstaver og tal, hvilket er en lækker, nem og hurtig måde at dekorere en væg på.

Køge Skilte Center har stor erfaring i print af selvklæbende vægprint. Det kan være firmalogo, virksomhedens kultur, visioner eller missioner, eller blot dekorative mønstre som vil lyse rummet op. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser.

Nemt og dekorativt

Køge Skilte Center har mulighed for at skære i alle former og farver, og du har derfor mulighed for, at få det præcis som du gerne vil have det. Folie, wallstickers eller selvklæbende bogstaver til væggen, er nemme at sætte op og kan hurtigt udskiftes uden at det efterlader mærker på væggene.

 

Vægprint

Opsætning af vægprint

 

Hos Køge Skilte Center monterer vi den selvklæbende folie direkte på væggen. Vægbogstaver kan placeres på de fleste vægge, men klæber bedst på plane overflader. Vi monterer kun den selvklæbende folie på plane flader.

Så hvis du eksempelvis har en vandskuret væg, så kontakt os gerne hvis du ønsker noget på væggen, da vi har andre services som ville opfylde dine behov.