PVC banner på indendørs og udendørs

Bestil dit PVC banner i dag, for at skabe blikfang, sende et budskab eller for at synliggøre din virksomhed

PVC Bannere er virkelig effektive til reklame eller synliggørelse, da de er store og derfor svære at overse for forbrugere. Et PVC banner holder i alt slags vejr og de er lette at sætte op. Du kan bruge et PVC banner både inde og udendørs. Du kan bruge det på messer, til udstilling, eller udenfor dine lokaler, for at synliggøre din virksomhed eller skabe et budskab. Hvis du ønsker den rette opmærksomhed, er det vigtigt at tænke over blikfanget.
Vi anbefaler at et banner skal være lyst, eventuelt med en skarp farve. Dette skaber ro, men fanger øjet med det samme. Det er vigtigt at du trænger tydelig igennem med et eventuelt budskab, da forbrugerne skal kunne forstå hvad du ønsker at sige.

Et PVC banner opbevares og holder bedst på rulle. På den måde undgår man foldemærker, og du kan derfor bruge det igen og igen.

MESH banner – Stilladsbanner

MESH bannere er meget populære når det kommer til udendørs brug. Dette fordi det laves med små lufthuller, så vinden har mulighed for at trænge igennem, hvilket sikrer et mere stabilt udtryk. Et MESH banner er nemt at rengøre efter brug, og kan derfor genanvendes efter behov. Det er derfor en god investering, for enhver virksomhed. Et stilladsbanner hænges eller placeres ofte på meget synlige steder og et budskab eksponeres derfor hurtigt ud til et stort antal mennesker.

PVC banner

Tekstilbanner samt almindelig PVC Banner

Et tekstilbanner er velegnet på messer, konferencer eller andre indendørs arrangementer. Et tekstil banner har en overflade med et pænt og silkemat print, som er velegnet til storprint.

Køge Skilte Center guider dig til at vælge det rigtige banner efter formål. Kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.