Tapetprint kan skabe et helt nyt udtryk

Skab en ny atmosfære med tapetprint lavet af Køge Skilte Center

Står din virksomhed og skal have gjort noget ved mødelokalerne og ønsker I et bestemt print på væggen, eller skal jeres frisørsalon have et bestemt udtryk? Så er det Køge Skilte Center du skal kontakte. Vi laver tapetprint, ud fra dine behov og ønsker, så du får skabt det ønskede budskab, atmosfære eller miljø i netop det rum du ønsker.

Design og produktion med tapetprint

Vi får ofte specialopgaver ind, som eksempelvis kan være malerfirmaer med specielle ønsker fra en kunde om et bestemt design. Det kan også være indretningsarkitekter med kunder som ønsker deres egne designs. Vi desuden en del erhvervskunder, som vi laver specialdesigns til, til brug i mødelokaler, med specielle ønsker til et miljø eller en atmosfære der skabes med det rette tabet.

Køge Skilte Center er altid meget interesseret i nye og spændende opgaver samt samarbejder. Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning, når det kommer til nye projekter eller opgaver.

Vi har mulighed for at varetage opgaver som digitalprint af fototapet, men også større opgaver, såsom store produktioner i form af tapetruller. Vores nuværende erhvervskunder lægger vægt på at selve kvaliteten er i orden, og tilfredsstillende. 

tapetprint

Vi, Køge Skilte Center bestræber os altid på at finde den helt rigtige kvalitet i forhold til det formål kunden skal bruge tapetet til. Derfor tænker vi meget over at tapetet skal være vaskbart, og skal være pænt sat op. Vi tilbyder derfor også fuld opsætning af tapetprint.

Vi tilbyder gerne fulde løsninger, så kontakt os gerne hvis du står med et projekt som du ønsker hjælp til.