Få lavet klistermærker i alle størrelser til netop dit formål

Nem og økonomisk markedsføring med klistermærker

Klistermærker kan anvendes til mange forskellige formål og på mange forskellige placeringer

 

Der er derfor uanede muligheder for dig som kunde. Det giver mulighed for en økonomisk, overkommeligt og fleksibelt markedsføring, samt en nem måde at dele et budskab på.

En rigtig god måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på, er enten ved at bruge dem som reklamegaver til dine kunder og gæster. Eller sætte dem på dine produkter og forsendelser.

Klistermærker til bil

Du kan også få klistermærker til bil på vinduesruder, bilruder eller andre steder. Det kun fantasien der sætter grænser, så hvor ønsker du at synliggøre et budskab?

Klistermærker kan også bruges på møder, messer, konferencer og meget mere.

Bestil efter egne ønsker og design

Køge Skilte Center konturskærer i alle former og vores produktion er meget fleksibel. Det betyder desuden, at vi har mulighed for at fremstille i meget små størrelser. Det vil give dig mange flere muligheder og en større fleksibilitet, fordi du vil have mulighed for at få præcis den type som passer til dit formål.

 

Klistermærker

Klistermærker hos Køge Skilte Center

 

Du vælger selv, hvordan du ønsker at designet skal se ud. Det gælder både hvilken farve de have, og om de eksempelvis skal have din virksomhedens logo. Formen af klistermærket og hvad der skal være på klistermærket, afhænger meget af hvad du skal bruge det til, samt i hvilke sammenhænge.

Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning og at få os med på råd.