Styrk din markedsføring med plakater

Plakater er alsidige og bruges i mange sammenhænge

Plakater er gode til markedsføring, da de ofte er synlige 24 timer i døgnet. Reklameplakater er de mest brugte, inden for markedsføring og synliggørelse. Der er dog også en masse andet plakater kan bruges til. Du kan eksempelvis bruge plakater til visning af arrangementer, messer, til showrooms eller dekoration.

De fleste butikker, har brug for plakater, til forskellige formål. En plakat kan bruges til gode tilbud, sandwichskilte, A-skilte m.m. Den kan også bruges hvis du skal holde et større arrangement. Det kan være at din marketingkampagne skal ud i et bestemt område, hvor din målgruppe befinder sig. Så kan det være en god idé at opsætte en plakat, eksempelvis ved gågaden, eller at lave nogle særlige tilbud i plakatform.

Outdoor plakater

Outdoor reklamer er begyndt at fylde mere og mere i gadebilledet. Det kan eksempelvis være reklamer ved busstoppesteder, på stationer, eller andet. De store plakater i gadebilledet, kan være med til at synliggøre et budskab eller gøre kunder opmærksomme på en bestemt begivenhed der finder sted. Formålet med store outdoor plakater er at få folk til at stoppe op. Derfor er design og indhold yderst vigtigt.

 

Plakater

Produktion og design

Køge Skilte Center har dygtige designere ansat, som guider og vejleder, så du får en plakat med netop det indhold som du har behov for.

Vi har mulighed for at trykke på mange forskellige materialetyper og i mange forskellige størrelser. Vi har et stort udvalg af farver, og vi trykker med den nyeste teknologi. Vi har mange års erfaring og sikrer dig plakat print i bedste kvalitet.

Kontakt os og få os med på råd og vejledning