Skiltning

Synlighed i gadebilledet er vigtigt for at styrke dit brand

Alt fra butiksdekorationer og logoer på vinduesfacader til facadebogstaver

Køge Skilte Center tilbyder skræddersyet løsninger på den rette skiltning for din virksomhed. På den måde opnår I øget synlighed.

Skab synlighed for din virksomhed og brand

Facadeskilte er en af de mest effektive måder at skabe mere synlighed om din virksomhed og dit brand. Skiltet bryder din forretnings facade, og er synlig både nat og dag. Dermed opnår du optimal synlighed i gadebilledet med et godt skilt.

Sørg for dine kunder kan relatere til din virksomhed

Det er vigtigt, at dine kunder kan kende dit brand og logo på lang afstand. På den måde er de klar over, at det er dig de besøger. Samtidig virker skiltningen også som en reklame, der bliver vist døgnet rundt hele året. Skiltningen skal naturligvis afspejle din virksomhed og tale til dine kunder. Din forretning skal være indbydende og invitere dine kunder indenfor. Samtidig får du mulighed for at komme ud med dine budskaber på en farverig og levende måde, der får maksimal synlighed.

Tæt samarbejde med Køge Skilte Center

Designprocessen er derfor et tæt samarbejde, hvor vi nøje lytter til dine ønsker, så vi kan skabe netop den skiltning, der passer til din forretning.

 

Forny din forretnings udtryk

Facadeskiltning handler om meget mere end et skilt. Det er nærmere en udsmykning af facaden. Synes du, at din forretnings facade ser gammel og forældet ud? Du kan fornye forretningens udtryk med ny skiltning.

Det kan ofte være svært lige at sætte fingeren på, hvad der skal ændres ved skiltningen. Er det farven eller skrifttypen, der giver et forældet udtryk? Vi har stor erfaring og kan rådgive og vejlede dig til at give din forretning et helt nyt og moderne udtryk.

Lang holdbarhed

Skiltene bliver udsat for en del slid af vind og vejr. Det er derfor uhyre vigtigt, at benytte de bedste materialer for at forlænge holdbarheden. Vi har mange års erfaring med udendørs skiltning. Derfor ved vi, hvilke materialer der holder bedst til det danske vejr.

Skiltene skal holde sig flotte i så lang tid som muligt, og derfor bruger vi kun de bedste og mest holdbare materialer til vores skilte.

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du facadeskiltning til dit firma, så kontakt os for en uforpligtende samtale om dine idéer og behov. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig, så vi kan give dig et personligt tilbud.

Kontakt os på 60 150 159 eller udfyld kontaktformularen på kontakt siden – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Reklame giver synlighed

Synlige 24 timer i døgnet, 365 dage årligt.

Budskab

Få afspejlet din virksomhed og budskabet ud til dine kunder.

Muligheder

Mange forskellige muligheder for farver og former

Facadeskilte

Facadeskilte er en af de mest effektive måder at skabe mere synlighed om din virksomhed og dit brand.

Skiltet pryder din forretnings facade, og er synlig både nat og dag.

Facade folie

Med facade folie, har du mulighed for at synliggøre og kommunikere stærke budskaber ud til dine kunder.

Du får mulighed for at give et bedre og mere klart billede af din virksomhed og dit brand.

Vinduesdekoration

Med den rigtige vinduesfolie, vil en vinduesdekoration øge din synlighed og genkendelighed markant.

Den vil fremhæve dit produkt, dine ydelser, dit logo og dine firmafarver. Dette vil skabe positive følelser og associationer hos dine kunder ved brug af billeder og grafik.

Lysskilte

Lysskilte tilfører et særligt liv til din butik eller virksomhed.

Der er altid stribevis af muligheder for at give dit brand en særlig visuel tilstedeværelse. 

 

Reklameskilte

Du har helt sikkert en masse idéer og ønsker til, hvordan dine reklameskilte skal se ud udadtil. Vi har den fornødne erfaring til at kunne omsætte dine idéer til effektiv skiltning. På den måde afspejler din forretningens værdier og fanger dine kunders interesse.

Facadebogstaver

Facadebogstaver er enkelte bogstaver som monteres direkte på facaden, og ikke direkte på en plade. Mange virksomheder bruger facadebogstaver, da dette vil give en flot og eksklusiv skiltning på eksempel din butiksfacade.

Byggeplads skilte

Et firmaskilt er med til at skabe synliggørelse, genkendelse, design-profilering, samt give nødvendige informationer for besøgende eller kunder.

Vi laver blandt andet skilte til byggepladser.

LED skilte

Et LED skilt kan ses på lang afstand i storbyens gadebillede.

Det vil derfor være med til at brande og synliggøre din virksomhed, dine produkter, eller din butik.

Butiksskilte

Et butiksskilt kan være med til at holde overblik over dine produkter inde i butikken, eller virke som en form for butiksdekoration.

Vi tilbyder forskellige slags skilte til din butik, blandt andet spejl dekoration eller skilte til udendørs hæng.

Pylonskilte

Et butiksskilt kan være med til at holde overblik over dine produkter inde i butikken, eller virke som en form for butiksdekoration.

Vi tilbyder forskellige slags skilte til din butik, blandt andet spejl dekoration eller skilte til udendørs hæng.