Udsalgsskilte og tilbudsskilte

Bestil udsalgsskilte til forskellige årstider, events, eller begivenheder

Hos Køge Skilte Center har du mulighed for at få lavet udsalgsskilte eller tilbudsskilte til din butik, restaurant, værksted eller andet. Vi laver de klassiske gule/sorte udsalgsskilte, men du har også mulighed for at bestille i lige de farver som du ønsker. Du vælger selv om teksterne til skiltene skal være på dansk eller på engelsk.

Udsalgsskilte Fra Køge Skilte Center

Et udsalgsskilt tiltrækker kunder, og i dag finder du ikke en butik uden en eller anden form for udsalg, når du går ned ad gågaden. Der er en grund til dette, og det er at forbrugere elsker at spare penge. Udsalgsskilte giver forbrugerne besparelser, og det bliver anset som en god handel. Udsalgsskilte er en effektiv måde at få skabt opmærksomhed for din butik på, og er med til at få potentielle kunder ind i din butik. Der kan være forskellige grunde til, at netop din butik ønsker at holde udsalg.

Det kan være fordi butikken får nye varer, og gamle kollektioner sættes ned for at få solgt ud, eller det kan være i forbindelse med events, eller fødselsdag.

Tilbudsskilte

Et tilbudsskilt skal være med til at skabe opmærksomhed omkring enkelte produkter som du har tilbud på.

Udalgsskilte

Tilbudsskilte har for det meste en procentmærkning på, da dette fortæller kunderne præcis hvor meget de sparer fra den originale pris. Kunderne kan godt lide at vide hvor meget de sparer ved et enkelt køb, og kunden skal derfor have et fingerpeg om dette.

Vi har mulighed for at lave udsalgsskilte og tilbudsskilte tryk på følgende produkter. Vi anbefaler at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til jeres netop dine behov.