Professionel grafisk design

Få professionelt grafisk design hos Køge Skilte Center

Vi tilbyder grafiske assistance inden for forslag til kundebiler, butiksfacader mv. Vi tilbyder også at designe logoer, hvis du eksempelvis ønsker et nyt virksomhedslogo eller blot ønsker et opdateret design. Vi udarbejder også grafisk materiale som eksempelvis visitkort, bannerdesign Facebook design osv.

Grafisk design eller grafisk formgivning

Vi er specialister i at lave bilreklamer samt motorsport biler. Vi vil hellere end gerne være med i nye projekter, og blive en del af udviklingen af jeres markedsføring. Vores grafiske designere er professionelle og er specialister i at udvikle forskellige professionelle og kunstneriske udtryksformer.

Vores grafisk designere hjælper dig med at sammensætte farver, former og mønstre, så du får det visuelle udtryk du ønsker. Det er vigtigt at det visuelle udtryk passer til både jeres virksomhed, samt den målgruppe I ønsker at ramme.

Vi fokuserer på at det visuelle budskab bliver professionelt. Vi anvender forskellige visuelle metoder, som skabes og kombineres eksempelvis ud fra symboler, billeder, og tekst. Det er kun fantasien der sætter grænser, tag os derfor gerne med på råd tidligt i processen.

 

Grafisk Design

Professionelt samarbejde

Vi går meget op i at holde en tæt kontakt omkring udvikling af et design. Et grafisk design er en proces, hvor vi mener at dialogen er vigtigt mellem os og jer som kunde. Derfor lytter vi til jeres ønsker og behov, så vi sikrer at I får det bedste slutprodukt. Vi er stolte af vores allerede eksisterende samarbejder og af at udarbejde grafisk materiale til kunder, da vi ved at vi leverer et professionelt stykke arbejde.

Kontakt os gerne, så vi sammen finder den bedste løsning.