Selvklæbende streamers til deling af budskab

Streamers kan bruges til mange forskellige reklame formål

Ønsker du at bringe et godt budskab, kan det have en god effekt at bruge en streamer i bagruden af din bil, dine -sælgeres biler eller andet. En streamer anvendes oftest til et reklameformål, så hvis du eksempelvis er en god håndværker, har du mulighed for at bestille streamers med billeder af dit arbejde eller firmalogo, så dine kunder har mulighed for at se dine referencer på tæt hold. Eller bliver nysgerrige når du kører på vejen.

Streamers gør dig mere synlig overfor dine kunder

En streamer har mulighed for at give dig synlig reklame 24 timer i døgnet. Skab synlighed med  kontaktinformationer på firmabilerne, synliggør dit budskab, gør kunderne opmærksom på særlige events, eller hvis særlige tilbud i dine butiksvinduer med en streamer.

Kun fantasien sætter grænser

Køge Skilte Center har mulighed for at fremstille i forskellige størrelser og former efter dine behov og ønsker. De er selvklæbende, og er derfor også nemme at pille af igen, uden at det eksempelvis ødelægger bilens ruder. Hvis du ønsker streamers på farvet folie, eller ønsker med runde hjørner, eller andre specielle former, tag da gerne os med på råd.

 

Streamers

Produkteksempel

Køge Skilte Center kan blandt andet tilbyde at lave folie streamers som bogstaver. Her skæres bogstaverne ud i ensfarvet folie. Vi sørger for at de bliver lavet med en tape der gør det nemt at montere selve bogstaverne og med den rigtige afstand.

Kontakt os og få os med på råd og vejledning.